Öğretmenlere yeni sınav görevi! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Öğretmenlere yeni sınav görevi!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her sene düzenli olarak gerçekleşen sınavlarda öğretmenler için bir görev oluşuyor.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her sene düzenli olarak gerçekleşen sınavlarda öğretmenler için bir görev oluşuyor. Bu kapsamda 2 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için görev talebi toplanmaya devam ediyor. Öğretmenleri için 8. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşecek olan sınavda gözetmen olunması adına talep toplama süreçleri devam ediyor.

2 Haziran’daki sınav için talep alınmaya devam ediyor

Her sene 8. Sınıf öğrencileri için düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı LGS için heyecanlı bekleyiş ve süreç devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran tarihinde yapılması beklenen ortaokul 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı LGS sınavı için görev talebi almaya devam ediyor. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da öğretmenler içerisinden farklı görevlerde bulunmak üzere adaylar bekleniyor.

LGS sınavında salon başkanı, gözetmen veya da yedek gözetmen olarak görev alacak öğretmenler 23 Mayıs 2024 tarihinde kadar MEBBİS sistemi üzerinden giriş yapıp görev talebini bırakabilecekler. LGS sınavında öğretmenlere ne kadar ücret ödeneceği ise en çok merak edilen konulardan birisi oluyor.

MEB sınav görev ücretleri 2024

Gözetmen 1.025 TL

Yedek gözetmen 769 TL

Salon başkanı 1.057 TL

Bina sınav sorumlusu 1.922 TL

Bina yöneticisi 1.217 TL olarak belirlendi.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx