Müdür, Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Müdür, Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları

Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı yani EKYS geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi.


Web Banner

Sınavda çalışmalarının karşılığını almaya çalışan yönetici adayları açıklanacak yazılı sınav sonuçlarına göre sözlü sınava çağrılacak ve akabinde elde ettikleri puanlarla okul tercihlerinde bulunacaklar. Peki EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yenilenen MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği yönetmeliği yayınlandı. Eğitim Kurumları Yönetici Seçme sınavı tarihi, müdür, müdür yardımcısı olmak isteyen öğretmenlerce merak edilen konuların başını çekiyordu. Bütün bu bilinmezler açıklığa kavuştu.

ÖSYM’nin yayınladığı takvime göre 2021-MEB-EKYS Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

2021-MEB-EKYS Sonuçları Açıklandı

14 Mart 2021 tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına (2021-MEB-EKYS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Nisan 2021 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2021-MEB-EKYS Sonuçları

Web Banner
Web Banner