Milli Eğitim Müdürünün Araç Saltanatı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Müdürünün Araç Saltanatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Şimşek’in kamuda tasarruf söylemleri yaptığı bir ortamda; Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın, kendisine makam aracı olarak; sıfır kilometre sivil plakalı Renault Megane marka otomobil kiraladı.


Herkesin kamuda tasarruf söylemleri yaptığı bir ortamda Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, kendisine makam aracı olarak; sıfır kilometre sivil plakalı Renault Megane marka otomobil kiraladı.

Bakanlık daha önce Eskişehir Milli Eğitim’e Beyaz Renault Megane 2019 model resmi araç göndermişti, bu araç varken, aynı marka bu otomobilin sıfırı neden kiralandı?

AYLIK KİRALAMA ÜCRETİ NE KADAR?

Eskişehir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından da Eskişehir Milli Eğitim’e bir adet kırmızı renkli Fiat Egea gelmişti. Bir de TC resmi plakalı eski makam aracı da Ford Mondeo’da var. Mondeo’yu eski olduğu için makam aracı olarak kullanmak istememiş olabilir. Diğer iki otomobil makam aracı olarak kullanılabilecek durumdayken; Müdür Aydın bu sivil plakalı 2023 model sıfır kilometre Megane’ı neden kiraladı? Bu aracın aylık kiralama ücreti ne kadar? Bu aracın aylık kiralama ücretini kim ödüyor?