Memur-Sen’den Sadakataşı Derneğine Ziyaret « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Memur-Sen’den Sadakataşı Derneğine Ziyaret


Web Banner

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İstanbul İl Temsilcisi Talat Yavuz ile birlikte Sadakataşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Memur-Sen heyetini, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal ve Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı.

Gündeme dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette Genel Başkan Ali Yalçın, Sadakataşı Derneği’nin ülkenin yüzakı derneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Yalçın, bunun için sorumluluk alan ve yardımseverlerin bağış ve yardımlarını güvenle ihtiyaç bölgelerine ulaştıran Sadakataşı Derneği’ne müteşekkir olduklarını kaydetti.
sadakatasi2Yalçın, Arakan’a Kurban Bağışı Yaptı

Arakan’daki insani durumun kritik bir eşikte olduğunu ifade eden Yalçın, orada emperyalist devletler aracıyla bir kıyım gerçekleştirildiğini belirterek, dünyanın da buna sessiz kaldığını söyledi. Ordaki insanların temel gıda ihtiyaçları başta olmak üzere her konuda desteğe ihtiyaçları olduğunu bekirterek Sadakataşı Derneği aracıyla Arakan’a kurban bağışı yapmak istediğinin söyledi.

Bundan memnuniyet duyduğunu dile getiren Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, Ali Yalçın şahsında tüm Memur-Sen ailesine teşekkür ederek Memur-Sen’in ihtiyaç bölgelerine karşı daima duyarlı davrandığını belirtti.

Özdal, Sadakataşı Derneği olarak ihtiyaç bölgelerine ulaşmayı sürdüreceklerinin altına çizerek yardım severlere yardımlaşma çağrısında bulundu.

Web Banner
Web Banner