Memur-Sen Heyeti Deprem Bölgesinde « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Memur-Sen Heyeti Deprem Bölgesinde


Web Banner

Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oluşan heyet, Elazığ deprem bölgesinde çeşitli temaslarda bulundu.

sivriceMemur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji-Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, deprem bölgesine gitti.

deprem4Heyet önce Sivrice ilçesine daha sonra da Elazığ’a geçti.

Buralarda resmi kurumları ziyaret eden heyet, buradaki kamu görevlileriyle de biraraya geldi. Deprem yaralarının sarılması için Memur-Sen olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirten Durmuş, kamu görevlilerinin de sorunlarını dinledi.

Heyet, buradan da depremin en şiddetli hissedildiği Mustafapaşa Mahallesi’ne geçti. Depremle ilgili yapılan çalışmalar hakkında burada yetkililerden bilgi alan heyet, Memur-Sen’in de depremin yaraları sarılması noktasında elini taşın altına koymaya hazır olduğunu beyan etti.

deprem5Deprem nedeniyle evlerinden olan vatandaşları da ziyaret eden heyet, geçmiş olsun dileklerini depremzedelere iletti.

deprem1Heyet bölge ziyaretinin kapanışını ise Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği’nde yaptı.

Burada illerden gelen başkanların katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında, vefat edenler için Kur’an tilaveti yapıldı ve dua edildi. Ayrıca heyet eşini ve oğlunu kaybeden Memur-Sen üyesi Hüseyin Civelek’e taziyelerini ilettiler.

Burada teşkilata hitap eden Genel Sekreter Semih Durmuş, “Sivil Toplum Kuruluşları olarak depremzedeler için desteğimizi sürdüreceğiz. Devletimiz ilgili kurum ve kuruluşlarıyla deprem bölgesinde halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyor, bizler de bunun için elimizden geleni yapmalı, mağdur tek kişi bile kalmamasını sağlamalıyız” dedi.

Web Banner
Web Banner