MEB taşra teşkilatındaki manzaranın çarpıcı bir örneği daha! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEB taşra teşkilatındaki manzaranın çarpıcı bir örneği daha!

Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar, Şahindoğan Mersin İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve EBS şube sekreteri Ertuğrul Yıldız’ın skandal paylaşımına tepki gösterdi.


Web Banner

 İşte Yaşar Şahindoğan’nın açıklaması;

MERSİN’DE EBS YANDAŞLIĞI ORTAYA DÜŞTÜ…

Skandal 10 Kasım paylaşımı yaparak Atatürk’e nefretini itiraf eden Mersin İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve EBS şube sekreteri Ertuğrul Yıldız’dan bir skandal paylaşım daha.

Mersin Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürüne sendikasına verdiği destek için teşekkür etti.

“Şecaat arzederken sirkatini söyleyen merd-i kıpti “ misali hem kimlere dayanarak sendikacılık yaptığını hem de Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürünün yandaşlığını itiraf etti.

MEB taşra teşkilatındaki manzaranın çarpıcı bir örneği olan bu durumu “ bakan değil gören olacağım” diyen Sn. Ziya Selçuk’un gözlerine sunarız.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, oturma odası ve iç mekan, şunu diyen bir yazı 'Ertuğrul Yildiz, Abdurrahman Yıldız ve 6 diğer kişi ile birlikte. 2 saat Tevazu, Samimiyet, Dost, Ağabey, Dava Adamı, Adanmış bir insan. Sendikamızın bir adım daha ileriye gitmesi için samimi bir şekilde ciddi emekler sarfetmiş, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Çelebiyılmaz'ı, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcımız İbrahim Atar ile birlikte ziyaret ederek istişarelerde bulunduk ve eski günleri tekrar yadettik. Misafirperverliğinden ve nezaketlerinden dolayı sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz...'

Fotoğraf açıklaması yok.

Web Banner
Web Banner