MEB PROJE OKULLARINDAKİ SESSİZLİĞİNİ BOZMALIDIR! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEB PROJE OKULLARINDAKİ SESSİZLİĞİNİ BOZMALIDIR!


Web Banner

Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş Proje okulu kimin projesi diye sorarak sosyal medya hesabından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a seslendi.

İşte Akkaş’ın yaptığı açıklama;

Proje okulu kimin projesi diye sürekli soruyoruz.Bu bir fetö projesi mi,yoksa bir sendikanın mı,bunlar değilse sahibi kim? Sahibi şayet Milli Eğitim Bakanlığı ise; 940 proje okulunun 829’na Malum Sen’in üyeleri müdür olarak atanıyorsa,bu MEB’nın ayrımcılığını kaldırmada bir arpa boyu yol gidemediğini gösterir.Yandaşlığın esas alındığı bir kurumda ne huzur,ne de başarı olur.

ARTIK,MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJE OKULLARINDAKİ SESSİZLİĞİNİ BOZMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE AYRIMCILIĞIN,KAMPLAŞMANIN TARAFI VE ADRESİ OLACAKTIR.

Sayın Ziya SELÇUK proje okullarında yaşananları ne zaman göreceksiniz. Her şey ortada çalışanlar ayrıştırılıyor,kamplara bölünüyor.Yerel ç…. iş başında bu gidişata ne zaman “DUR” diyeceksiniz. Siz Sayın bakan artık bakan ve gören olun ve gereğini yapın. Malum Sen’in Genel Başkanı “Kamu görevinde kariyer ve liyakat sistemi kurulmalı, hak ederek, hazmederek, adım adım bir devlet yönetimi icra edilmeli ve güven hissi topluma verilmeli”diyor.Nasıl olacak bu… Genel başkan.Kime diyorsunuz bunları,bunları söylerken yüzünüz kızarmaz mı? Ayıptır yahu,insanda biraz olsun utanma olur. Bu ilin malum sen’in şube başkanı istişarelerde bulunmuş,arkadaşları ile görüşmüş.Sonunda Proje okuluna müdür olarak görevlendirmesi yapılmış.Yetkili birilerini kıramamış B..ilinin İstişare ettiği yetkililer her kimse anlaşılan ayrımcılığın Tarafı olmayı bir kez daha tescil ettirmiş oldular.Helal olsun sizlere madalyanızı takarlar,ARTIK. Yazık oluyor bu ülkeye ve eğitime…

Musa AKKAŞ
TÜRK EĞİTİM SEN GENEL SEKRETERİ

Web Banner
Web Banner