Mahkum son bölüm Full HD izle! Mahkum son bölümde neler oldu? 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Mahkum son bölüm Full HD izle! Mahkum son bölümde neler oldu? 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Mahkum 7. yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Mahkum yeni bölümünü olarak izlemek isteyen izleyiciler Mahkum full HD izleme linki, Mahkum 7. bölüm izle, aratmaları yapıyor. FOX Mahkum yeni sezon 6. son bölüm full izle! Mahkum yeni bölümde neler olacak? Mahkum son bölümde neler oldu? 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Mahkum dizisinin yeni bölümünü bekleyen dizi takipçileri, son bölümde neler olduğunu hatırlamak için son bölüm full izleme linkini araştırıyor. Ekranların sevilen dizisi Mahkum bugün FOX TV’de başlıyor. Mahkumyeni bölümde neler olacak? Mahkumson bölümde neler oldu?

MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaza yapan Büge, olayın şokundayken yardımına Barış yetişir. Sevdiği kadının hapse girmesine gönlü el vermez. Büge’nin suçunu üstlenir. Fakat bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Bağlantılarını kullanıp Fırat’ın koğuşuna yerleşmeye karar verir. Dört duvar arasında kalıp, Fırat’ın neler hatırlayıp hatırlamadığını öğrenmenin peşine düşecektir.

Nazlı’nın yaşadığını öğrenip yeniden umutlanan Fırat; cinayet gecesi ile ilgili kilit bir an daha hatırlar. Bir yandan hafızasının sınırlarını zorlayıp, bir yandan kızına ulaşmalıdır. Nazlı’ya giden yol, gizemi çözülemeyen Ali’den geçer. Fırat’a en büyük yardım yine Cemre’den gelecektir.

İki düşman, ilk defa aynı çatının altındadır. Acaba Fırat Bulut, bu eski düşmanı hatırlayacak mı?

YAYINLANAN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NOT: 8. BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI

MAHKUM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Barış’ın kedi fare oyunu artık bitti. Şimdi şartlar eşit durumda.

Aynı çatı altında yaşayan bu iki düşman, asıl hesaplaşmalarına başlarlar. Fırat’ın hatırlamasıyla birlikte köşeye sıkışan Barış, ondan tamamen kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Planını devreye sokacağı anda hiç beklemediği bir karşı hamle ile baş başa kalır.

Bir yandan Barış ile kozlarını paylaşmaya devam eden Fırat, diğer yandan koca İstanbul’da kaybolan kızı Nazlı’nın peşindedir. Cemre sayesinde Nazlı’ya adım adım yaklaşır. Ancak Nazlı’ya giden yol, Cemre için tehlikeli sulardan geçmektedir. Hem Nazlı’yı bulmak hem de Barış’a karşı elini güçlendirmek isteyen Fırat, ateşten gömleği giymeye karar verir. Peki Nazlı’yı Barış’tan önce bulabilecek midir?

Haberler.com – Gündem Mahkum, Fox, Gündem, Magazin, Haber