Korkutan Açıklama: 10 Sene Daha Aramızda Olacak « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Korkutan Açıklama: 10 Sene Daha Aramızda Olacak

BioNTech CEO’su Prof. Uğur Şahin, Kovid-19 virüsü 10 yıl boyunca daha bizimle olacağını söyledi, yeni salgınlara hazırlıklı olma çağrısında bulundu.


BioNTech CEO’su Prof. Uğur Şahin ayrıca, yeni normale alışmamız gerektiğini söyledi ve yaz ayı sonu. Bu kış mevsimi için umutlu konuşmayan Türk bilim adamı, önümüzdeki kış mevsiminde durumun daha kontrol altına alınmış olmasını beklediğini söyledi.

Amerikan ilaç şirketi Pfizer ile ortak geliştirdikleri Kovid-19 aşısı ile dünyada adından çokça söz ettiren BioNTech’in CEO’su Uğur Şahin, hafta sonu sanal ortamda katıldığı bir toplantıda pandeminin gidişatı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

KOVİD-19 10 SENE DAHA ARAMIZDA OLACAK

Kovid-19 virüsün 10 yıl boyunca daha bizimle olacağını söyleyen BioNTech CEO’su Prof. Uğur Şahin, “Dünya ne zaman normale döner?” sorusuna, “Yeni bir ‘normal’ tanımına ihtiyacımız var. Virüs önümüzdeki 10 yıl boyunca bizimle kalacak. Orada olacağı gerçeğine alışmamız gerekiyor.”

DAHA NORMAL BİR HAYAT İÇİN “YAZ SONUNU” GÖSTERDİ

Salgında yükselmelerin olabileceğini söyleyen BioNTech CEO’su Prof. Uğur Şahin, bulunan aşılar sebebiyle yaz sonunda daha normal bir hayata geçilebileceğini söyledi.

BioNTech CEO’su Prof. Uğur Şahin bu kış mevsimi için umutlu konuşmazken, önümüzdeki kış mevsiminde durumun daha kontrol altına alınmış olmasını beklediğini söyledi.