Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan’da açılıyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan’da açılıyor

Sağlıkta en önemli reformlardan biri olan şehir hastanelerine bir yenisi daha ekleniyor. Bin 218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi, cumartesi günü hizmete giriyor.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir müjdeyi daha duyurdu ve Kocaeli Şehir Hastanesi’nin 15 Nisan Cumartesi günü açılacağını belirtti.

Böylelikle Kocaeli Şehir Hastanesi, Türkiye’nin 21’nci şehir hastanesi olacak.

Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

Türkiye büyük sağlık yatırımlarına devam ediyor. 6 hastaneden oluşan, toplam bin 218 yatak kapasitesiyle Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan Cumartesi günü açılıyor. Dev sağlık kompleksi, sağlık sistemimizin gücüne güç katacak.

Fahrettin Koca duyurdu! Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan'da açılıyor

Şehir hastanesi bulunan iller

İşte ülkemizde hizmet veren şehir hastaneleri;

Yozgat Şehir Hastanesi,Isparta Şehir Hastanesi,Mersin Şehir Hastanesi,Adana Şehir Hastanesi,Kayseri Şehir Hastanesi,Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi,Manisa Şehir Hastanesi,Eskişehir Şehir Hastanesi,Ankara Şehir Hastanesi,Bursa Şehir Hastanesi,Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi,Konya Şehir Hastanesi,Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi,Erzurum Şehir Hastanesi,İstanbul Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi,Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi,Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi,Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi,Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi,Etlik Şehir Hastanesi.Fahrettin Koca duyurdu! Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan'da açılıyorFahrettin Koca duyurdu! Kocaeli Şehir Hastanesi 15 Nisan'da açılıyor