Karıştığı Kaza Öncesi Radara Giren Lise Öğretmeni Yaşamını Yitirdi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Karıştığı Kaza Öncesi Radara Giren Lise Öğretmeni Yaşamını Yitirdi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde lisede öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Hatice Bozyurt idaresindeki otomobil duble yolda aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıkıp karşı şeritten gelen otomobil ile çarpıştı.


Web Banner

Meydana gelen kazadan birkaç dakika önce radara girdiği tespit edildi ve kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan öğretmen Bozyurt yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 11.05’de Adapazarı Korucuk duble yolu Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde yaşandı. Camili istikametinden Adapazarı istikametine seyir halinde olan ve Milli Eğitim personeli olduğu öğrenilen Hatice B. idaresindeki 54 ZS 988 plakalı Ford marka otomobil sürücünün kontrolünden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil, karşı şeritten gelmekte olan ve karantina süreci yeni biten ve hastaneye gitmek için yola çıkan Turgut Ö. idaresindeki 54 SC 445 plakalı Peugeot marka otomobile çarptı.

Kafa kafaya çarpışan otomobillerin hurdaya döndüğü kazada, araç içerisinde sıkışan Turgut Ö. olay yerine gönderilen itfaiye erlerince kurtarıldı. Kazada ağır yaralanan Hatice Bozyurt ile diğer yaralı Turgut Ö. bölgeye gönderilen sağlık ekipleri Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yenikent Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Lise öğretmeni hastanede yaşamını yitirdi

Kontrolden çıkan Hatice Bozyurt idaresindeki 54 ZS 998 plakalı aracın, polis ekiplerince Sebahattin Zaim Bulvarı üzerine kurulan radara girdiği tespit edildi.

18 yıl önce öğretmenlik görevine başladığı öğrenilen, Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak görev yapmakta olan 40 yaşındaki Hatice Bozyurt, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Web Banner
Web Banner