“Kan ver hayat kurtar” çağrısına EBS İstanbul 5 Nolu Şubeden destek! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

“Kan ver hayat kurtar” çağrısına EBS İstanbul 5 Nolu Şubeden destek!


Web Banner

Memur Sen’nin Covid19 mücadelesi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Kızılay’ın “Kan ver hayat kurtar” çağrısına Ebs İstanbul 5 Nolu Şubeden destek geldi.

Yeni tip korona virüsü sebebiyle kan stoklarının azalması sonucu Kızılay’ın düzenlediği çağrıya cevap veren Eğitim Bir Sen  5 Nolu Şube başkanı Yusuf Sabaz ve Esenyurt EBS ,kan bağışında bulundu.

 

Görüntünün olası içeriği: Yusuf Sabaz, oturuyor ve iç mekan
İnsani yardım kampanyalarında,Kızılay’ın da yanında olduklarını belirten  Yusuf Sabaz;” Covid19 salgın süreci birçok şeyi etkilediği gibi kan verilmesini de olumsuz etkiledi Genel başkanımızın çağrısı üzerine başlattığımız kampaya ile kan stoklarına katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz”dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

Konuyla ilgili açıklama yapan  Esenyurt EBS ilçe başkanı Tarkan Atmaca;”Memur Sen e bağlı sendikalarımızın başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri olarak, Kızılay’ın kan stoklarına katkı yapıyoruz, İyilik Kanımızda Var sloganı ile genel başkanımızın çağrısına,Ebs İstanbul 5 Nolu Şube olarak varız dedik,Esenyurt EBS olarak başta organizasyonu yapan 5 Nolu Şube başkanımız Yusuf Sabaz’a ve yoğun katılım sağlayarak Kan vermeye gelen üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: Yusuf Sabaz, ayakta, yürüyor, sakal ve açık hava

Web Banner
Web Banner