Kahveci: 3600 ek gösterge tüm çalışanlara verilsin « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kahveci: 3600 ek gösterge tüm çalışanlara verilsin

Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 3600 ek gösterge sözünün tüm çalışanları kapsayacak şekilde yerine getirilmesini istedi.


Web Banner

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 3600 ek gösterge düzenlemesinin sadece belli meslek gruplarının değil, bütün kamu çalışanlarının en önemli meselesi olduğunu belirterek şunları söyledi;

Ek gösterge konusunda ayrıca bir çalışma yapılmasına gerek olmadığını vurgulayan Genel Başkanımız,

“Nitekim Cumhurbaşkanı, mayıs ayında yaptığı bir açıklamada “Ek gösterge konusunda verilen söz ne ise tutulur” dedi, bizleri umutlandırdı. Canlarını ortaya koyarak hizmet üreten kamu çalışanlarının emeklerinin maddî bir karşılığı yoktur. Emeklerine paha biçilemez.

Milyonlarca kamu çalışanı verilen bu sözün hayata geçmesini ve sorunlarına çare bulunmasını bekliyor. Ek gösterge konusunda ayrıca bir çalışma yapmaya gerek yok, çare 2 yıldır TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bekleyen tekliftedir.

Ek gösterge sözünün talebimiz doğrultusunda hayata geçirilmesi, canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm memurlarımızın emeklerine bir teşekkür niteliği de taşıyacaktır. Milyonlar, bir müjde beklemektedir. Bu müjde daha fazla geciktirilmemelidir” dedi.

 

Web Banner
Web Banner