İLKSAN YÖNETİM KURULU VASİYETNAMESİ « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İLKSAN YÖNETİM KURULU VASİYETNAMESİ

İLKSAN yönetimi hastalığının son günlerinde veda mesajları atarak günah çıkarmaya çalışıyor.


Bir yandan da kefenin cebi var diyerekten üyelerden sandığı kaçırmakta. Evet, mesaj atılıyor ama toplu mesaja cevabımızı mesaj yazarak veremiyoruz. Buradan son demlerini yaşayan mevcut yönetime cevap verelim.

Tabiî ki ortak mülkiyetidir. Var olan bir hakkı dillendirmekle aksi olma ihtimalini mi doğuruyorsunuz acaba? Ortak mülkiyetse; emekli olduktan sonra bu mülkiyete ortaklığımız var mı? Çocuğumuza kalacak mı? Zira ortak alınan mülkiyet birilerine kalmalı değil mi? Çünkü meslek hayatımız boyunca bu mülkiyetlerden yararlanmadık ve ölünce de kimseye bırakamıyoruz.

Seçim öncesi mi bu yasal zorunluluk doğdu? Ve üyeye bugüne kadar mali bilgi bile verme gereği duymazken bu değişikliği zorunlu diyerekten paylaşıyorsunuz. Değişiklik yapılan maddeler ile seçimin ertelenmesinin bağını da inceleyen üyelerimiz dönen oyunları net göreceklerdir.

     Bir zahmet veriverin.  Alın terimiz elimize bile geçmeden, bize seçme şansı sunmadan maaşımızdan paramızı alıyorsunuz ve 30-40 yıl sonra bizden kesilen paraya değer kazandırmadan,  ancak verdiğimiz kadarını alabiliyorken bunu vermeyi bile bir lütuf olarak mı görüyorsunuz? Zaten asıl mesele şu; veriyorsunuz ama üyeleri zarara  uğratarak veriyorsunuz diyoruz.

  Biz alanlarda seçim öncesi ortak mülkiyetlerimiz satılıyor derken ve üyelerimiz bu bilgiyi ilk defa bizden duyarken hemen ardından bu mesaj geldi. Peki, size sormazlar mı? Yıllardır riskli alan edilmedi de giderayak seçim öncesi mi ilan edildi? Velev ki öyle, üyenin parasını neden götürüp de riskli alana yatırdınız?

  Bu yardımların miktarını da yazsaydınız daha isabetli olurdu. Zira 1000 TL’yi isterseniz 10 a isterseniz 20 ye bölerek bu yardımları çoğaltabilirsiniz. Bir yandan sağlık destek yardımı diyerek bir yandan da kronik rahatsızlığı bulunan üyenize banka faiz oranıyla kefil isteyerek ikraz vermediğiniz üyenizi de biliyoruz.

 

Erol KARACA

Bağcılar İlksan Temsilci Adayı