Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Aziz Gün atandı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Aziz Gün atandı

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğine göre Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı görevinden alındı ve yerine Aziz Gün atandı.


Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, daha önce Erzincan’da Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış ve son genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili adayı olmuştu.

Eğitim alanındaki deneyimi ve siyasi geçmişi ile tanınan Gün, Iğdır eğitim camiasında yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor.

Görevden alınan eski Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’nın ise uzman olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na çekildiği öğrenildi.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün KİMDİR?

01 Ocak 1972 tarihinde Pertek’te doğdu. İlköğrenimini Kemah Oğuz Köyü İlkokulu’nda; orta öğrenimini Erzincan Kazım Karabekir Lisesi’nde; yüksek öğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. 18 Kasım 1992 tarihinde Erzincan Sümer Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Erzincan İmam-Hatip Lisesi ve Sabahat Hanım Anadolu Lisesi’nde “müdür yardımcısı”; Erzincan Ulalar Lisesi, Erzincan Anadolu Lisesi, Erzincan Hürriyet Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Erzincan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde “okul müdürü” olarak görev yaptı. 14/01/2013-24/01/2014 tarihleri arasında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Hizmetleri Birimi Şube Müdürlüğü görevini üstlendi. 24/01/2014 tarihinde Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx