İbrahim Şahin’in eşine Bylock gözaltısı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İbrahim Şahin’in eşine Bylock gözaltısı


Web Banner

Eski TRT Genel Müdürü ve eski Samsun Valisi İbrahim Şahin, 2017 yılında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ üyesi olduğu iddiası ile soruşturma geçirdi.

Başsavcılık tarafından ifadesi alınan Şahin hakkında takipsizlik kararı verilerek dosya kapatıldı.

ByLock kullanıcısı olduğu ilk kez SuperHaber tarafından kamuoyuna duyurulan Şahin hakkında kısa süre önce yeni bir gelişme yaşandı.


Oda TV yazarı Müyesser Yıldız, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın “Cemaat ablası” olduğunu iddia ettiği İbrahim Şahin’in eşi Şeyda Şahin’in 2 gün önce Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındığını yazdı.

Yıldız konu hakkında, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca perşembe günü gerçekleştirilen bir operasyonla Şahin’in eşinin gözaltına alındığı, gözaltı gerekçesinin ise Bylock olduğu öne sürülüyor.” bilgisini paylaştı.

YALANLAMIŞTI

İbrahim Şahin daha önce eşi hakkındaki haberler ve iddialar hakkında bir açıklama yapmış ve, “Bugünkü ifadeyle paralel yapı, buna benzer şeylerle eşimin ne ilgisi ne alakası olabilir ne de böyle bir yapının içerisinde. Eşim sadece yaş itibarıyla abladır. Biz sessiz kalmayı yeğledik. Doğru olanın bu olduğunu düşündük. Ama ilahi adalet tecelli edecek. Bizlere çamur atmaya kalkanlar, ilahi adaletin tecelli ettiği dönemde karşılığını bulacaklardır” ifadelerini kullanmıştı.

Web Banner
Web Banner