Erdoğan duyurdu! Arsa ve iş yeri başvurularının süresi uzatıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Erdoğan duyurdu! Arsa ve iş yeri başvurularının süresi uzatıldı


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle: Şu an açıklanmış olan dev bir proje. Kura ile yapacağız ki herhangi bir sorun yaşamayalım. Seçimden sonra Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir giriş yapacağız. 7 Kasım’da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini inşallah 15 Kasım’a kadar uzatıyoruz.

EYT, SÖZLEŞMELİ PERSONEL, ASGARİ ÜCRET

Şu an sağ olsun Vedat Bey çalışmalarını ekibi ile beraber yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl bu çalışmaların arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buraladaki ücret politikalarımızı açıklayacağız. Tabi en önemlisi asgari ücretin yeniden tespini çalışması olacak. Bu çalışma ile beraber EYT, sözleşmeli hepsini arka arkaya açıklayacağız. 2023’e tüm bunları açıklayarak gireceğiz.

“PUTİN İLE FİYAT POLİTİKALARINI DA GÖRÜŞECEĞİZ”

Başkanlık sistemine geçmemiz ile beraber Türkiye’ye istikrar geldik. Sağlıklı bir ekonomiyle yolumuza devam ediyoruz. Bizim 5 başlığımız var. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüme. Türkiye tarihinin en büyük büyüme dönemlerini yaşıyor. Enflasyonu yıl başından sonra konuşacağız. Faizi tek haneli rakamlara çekiyoruz. Bizim şu an cari açığımızın tek sebebi petrol. Sayın Putin ile yaptığınız görüşmelerde fiyat politikalarını görüşerek adım atacağız. Başkanlık sisteminde hızlı karar alma mekanizması var. Hep söyledim, krizleri yönetirsiniz ama belirsizliklerini yönetemezsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRErdoğan: Karadeniz’de yeni doğal gaz müjdesi bekliyoruzHaberi Görüntüle

Erdoğan: Putin'i aradım bugün açtılar

Tahıl koridoru krizi nasıl çözüldü? Erdoğan: Putin’i aradım bugün açtılarHaberi Görüntüle

Bakan Kurum ayrıntılarını açıkladı81 ilde orta gelir grubuna konut kampanyası! Haberi Görüntüle