Enkazdan çıkartılan 100 çelik kasa, para dolu çantalar ve ziynet eşyaları polis korumasında! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Enkazdan çıkartılan 100 çelik kasa, para dolu çantalar ve ziynet eşyaları polis korumasında!


AFAD’ın açıklamasından alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplamda 40 bin 642 kişi yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ilde 7 bin 584 yıkık ya da acil yıkılması gereken yapı olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından bina enkazlarından çıkartılan 100 çelik kasa, para dolu çantalar ve ziynet eşyaları, Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde ve kameraların bulunduğu özel bir odada muhafaza ediliyor.

Kayıtlara geçenler arasında 3 kilo külçe altın da bulunuyor. Kasa ya da kıymetli eşyasının kendisine ait olduğunu ispat eden kişilere, tutanakla emanetleri teslim ediliyor.

Sahibine ulaşılamayan değerli eşyalar hazineye aktarılacakSahibine ulaşılamayan değerli eşyalar hazineye aktarılacakHaberi Görüntüle

AFAD gönüllüleri, enkazda buldukları 200 bin TL'lik altın ve dövizi sahibine teslim etti

AFAD gönüllüleri, enkazda buldukları 200 bin TL’lik altın ve dövizi sahibine teslim etti Kahramanmaraş’ta merkezli depremin vurduğu kentlerden Adıyaman’da, İstanbul’dan gelen AFAD gönüllüleri, bir bina enkazında buldukları 200 bin TL değerindeki altın ve dövizi sahibine teslim etti.AFAD gönüllüleri, enkazda buldukları 200 bin TL’lik altın ve dövizi sahibine teslim ettiHaberi Görüntüle