EBS İstanbul 5 Nolu Şube İşyeri Temsilcileri ile bululuştu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

EBS İstanbul 5 Nolu Şube İşyeri Temsilcileri ile bululuştu


Eğitim – Bir – Sen İstanbul 5 Nolu Şube yönetimi, işyeri temsilcileri ile buluştuğu toplantıya Beylikdüzü’nde bulunan işyeri temsilcileri katıldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı BEY10.jpg

Beylikdüzü İşyeri Temsilcileri ile Teşkilat eğitimi toplantısı Şube Merkezimizinde Erol Battal Seminer Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Şube Başkan Yardımcıları Adem Özel , Yusuf Güven , Musa Taçkın , Mehmet Albayrak ve Özcan Şahin’in yanı sıra Şube Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen , Beylikdüzü İlçe Yönetimi ve Beylikdüzü Okul – Kurum İşyeri Temsilcileri katıldı.

Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan program , Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel ve  Şube Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen’in konuşmaları  ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın eğitim sunumuyla sona erdi.   

Şube Başkanı Yusuf Sabaz ; öncelikle toplantının organize edilmesinde emeği geçen Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’a ve İlçe Teşkilatına ayrıca bu saatte buraya gelerek toplantımıza iştirak eden siz değerli İşyeri Temsilcilerimize teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı.

Yusuf Sabaz ; İşyeri Temsilcilerimiz bizim okul ve kurumlarımızdaki uç beylerimizdir . Öğretmenler odasının nabzını tutan , sendikamızın eylem ve söylemleriyle ilgili  öğretmenler odasında gündem oluşturan ve bu gündemle ilgili ortaya koydukları tavır İşyeri Temsilcilerimizin o kurumdaki görevlerinin bilincinde olduğunun göstergesidir dedi.

Eğitim ve Sendikal gündeme dair görüş ve düşüncelerini ifade eden Yusuf Sabaz , yaptığı eğitim sunumunun ardından İşyeri Temsilcileri tarafından sorulan soru , görüş ve önerileri değerlendirerek sözlerini tamamladı .