EBS İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı yapıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

EBS İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı yapıldı


Eğitim – Bir –  Sen İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı Şube Merkezi Erol Battal Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı , Şube Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , İlçe Başkanları  ve Asil Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın Komisyonları , Genç Memur-Sen Temsilcileri ve Erol Battal Akademisi Komisyon Üyeleri Katıldı.  


Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan Divan Toplantısı sırasıyla İlçe Temsilciliklerimizin sunumları , Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı’nın konuşması ve soru cevap bölümüyle sona erdi.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz yapmış olduğu konuşmada , Şube Yönetimi olarak bir yılda 4’üncü Divan Toplantısını gerçekleştirdiklerini ve Şube Divan Kurulu Üyelerine hesap verilebilirlik açısından belli aralıklarla biraraya gelerek değerlendirmelerde bulunmanın önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Sabaz , Bir yıllık süreçte neler yaptığımızı , neleri yapamadığımızı görmemiz açısından bu tür toplantıların bir fırsat olduğunu söyledi. Güncel Üye sayıları ve hedeflenen üye artışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını tamamladı. 

Daha sonra Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubeye bağlı İlçe Temsilciliklerinin bir yıllık süreçte yaptıkları faaliyet , etkinlik , okul – Kurum ve öğretmenler odası ziyaretleri ile ilgili sunumlarına geçildi .

İlçe sunumlarının ardından konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Eğitim ve sendikal  gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 5.Dönem Toplu Sözleşme Süreci ve o süreçte yaşananları anlatan Çakırcı güncel meseleler üzerinde görüş ve düşüncelerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı Dilek ve Temenniler gündem maddesinde sorulan soruların Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.