Diriliş Eğitim Sendikası 1.Dönem Dönem Sonu Açıklaması « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Diriliş Eğitim Sendikası 1.Dönem Dönem Sonu Açıklaması

Eğitim ve Öğretim Birliği Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar: “Korana virüs ile mücadele süreci her meslek grubunda olduğu gibi eğitimcilerin de farklı tecrübeler edinmelerine vesile oldu. Eğitim camiası bu dönemde mevcut imkânlar içerisinde en iyi değeri üretme noktasında olağanüstü gayret gösterdi. Bu değer her türlü takdirin ötesinde bir anlam ifade etmektedir.”


Web Banner

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu vesilesiyle 22 Ocak 2021 günü Diriliş Eğitim Sendikası genel merkezinden açıklama yaptı.

Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim ve Öğretim Birliği Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu vesilesiyle yaptığı açıklamasında: “Eğitim camiası bu olağanüstü süreçte üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme noktasında kararlılık içerisinde oldu. Mevcut imkânlar içerisinde en iyi değeri üretme noktasında gayret gösterdi. Eğitim camiasının üretmiş olduğu bu değer her türlü takdirin ötesinde bir anlam ifade etmektedir.“ dedi.

Kaynar yapmış olduğu açıklamasın da korana virüs sürecinin her meslek grubunun olduğu gibi eğitimcilere de farklı tecrübeler edinmelerine vesile olduğunun altını çizdi. Eğitim çalışanlarına göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür etti.

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar: “Bu olağanüstü süreçte eğitim camiamızın her ferdine üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirme noktasında göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Diriliş Eğitim Sendikası- “Eğitim ve Öğretim Birliği Sendikası” Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar’ın açıklaması:

“Kıymetli meslektaşlarım; Eğitim ve Öğretim Birliği Sendikasının genel merkezinden hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bütün dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs süreci her meslek grubuna olduğu gibi eğitim camiasının da farklı bir dönemi tecrübe etmesine vesile oldu. Eğitim camiası olarak bu olağanüstü süreçte üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme noktasında kararlılık içerisinde olduk. Mevcut imkânlar içerisinde en iyi değeri üretme noktasında gayret gösterdik. Eğitim camiasının üretmiş olduğu bu değer her türlü takdirin ötesinde bir anlam ifade etmektedir.

Bu vesileyle bu olağanüstü süreçte eğitim camiamızın her ferdine üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirme noktasında göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli meslektaşlarım; birinci dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnşallah umut ediyorum ki; ikinci dönemin başında evlatlarımızla şenlenecek sınıflarımıza, koridorlarımıza ve okul bahçelerimize kavuşmuş oluruz. Hepinize bir kez daha emeklerinizden dolayı

teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde iyi tatiller diliyorum. Kalın sağlıcakla.”

Web Banner
Web Banner