DEVLETİMİZİN MAKAMINA YAPILAN SAYGISIZLIĞI ŞİDDETLE LANETLİYORUZ.. « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

DEVLETİMİZİN MAKAMINA YAPILAN SAYGISIZLIĞI ŞİDDETLE LANETLİYORUZ..


Kısa sürede ilçede yıpratılmaya çalışılan, devletin varlığını hissettirerek, eğitimden istihdama sosyal alanda yaptığı projeler ve çalışmalar neticesinde herkesin dikkatini üzerine çeken, değerli idealist Devletin Kaymakamı Sayın Özgür İŞÇİMEN, güç zehirlenmesine giren, işi gücü devlete operasyon çekmek olan İşgüzar Sendikanın sözde temsilcisi “tıpkı haysiyet yoksunu, şahsiyetsiz ve devlet düşmanı Kriptoların ağzıyla adeta salyaları akan aç çakallar gibi Devletin temsil makamına saldırmasını şiddetle lanetliyoruz.

Haksızlık karşısında sessiz kalmayan, güçlünün değil haklının ezilenin yanında yer alan mülki idare amirimiz Sayın Özgür İŞÇİMEN’i Devlet adamlığına yakışan tutum ve davranışlarından dolayı gönülden kutluyor Cenabı Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz. Öğrendiğimiz bilgiye göre; müşteki olan ücretli bayan öğretmene mobing ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilen birisi “aynı zamanda sendika temsilcisi olan” ilgili ve İlçe Milli Eğitim yetkilileri hakkında Ön İnceleme ve Disiplin Soruşturması başlatılmıştır.

Malum Sendikanın bizzat atadığı! idarecilerin Milli Eğitimde normalleştirmeye çalıştığı hukuksuzluğu önleyebilmek adına vazifeye atılmaktan bir an bile çekinmeyen Kaymakamız Sayın Özgür İŞÇİMEN’e tüm eğitim çalışanları adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Ziya YENİPINAR
Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş
1 No’lu Şube Başkanı
Kamu-Sen İl Temsilcisi