CERRAHPAŞA’DA SENDİKAL YETKİ DÖNEMİ DAVALIK OLDU « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

CERRAHPAŞA’DA SENDİKAL YETKİ DÖNEMİ DAVALIK OLDU


 

Kıymetli arkadaşlar, Dün yapılan yetki sayımında 36 kişi önde olduğumuz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa kurumunda öncelikle bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkür ederim. Bizi ziyadesiyle onurlandırdınız. CERRAHPAŞA’da Bize itimat eden 675 üyemize müteşekkiriz.

Kuruma verdiğimiz 90 adet üyelik işleminin , elektrik kesintisi , iş yoğunluğu ve personelden kaynaklı aksaklıklar bahane edilerek kayıtlarının yapılmadığı tarafımızdan tespit edilmiştir.

Bu durumu yüce Türk adaletinin mahkemelerine yarın itibariyle teslim edeceğiz.

Kurumun kendinden kaynaklı hatalar silsilesi sebebiyle çalışanların demokratik hakkı olan sendikal tercih hakkı ve sendikal üyelik hakkı sudan sebeplerle engellenmiştir.

Adalet tecelli ettiği gün CERRAHPAŞA’da çalışanların talep ettiği gerçek yetki sahibi olan Türk Sağlık Sendikamız sizler için masada olacaktır.

Hepinize tekraren teşekkür ediyor , sendikal hizmet noktasında yolumuza aksamadan ve daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz.
Aynı zamanda çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve kardeşlerim , temsilcilerimize yoğun emekleri için teşekkür ediyorum.

Ufuk Tuğrul
Türk Sağlık-sen İstanbul Üniversiteler Şube…