Çayırova semt polikliniğinde keyfi uygulama! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Çayırova semt polikliniğinde keyfi uygulama!

Kocaeli Darıca Farabi eğitim araştırma hastanesinde çalışan hemşirenin isyanı.


Kocaeli Darıca Farabi eğitim araştırma hastanesi ,Çayırova semt polikliniğinde çalışan hemşire keyfi uygulamalar karşısında Başhekimliğine başvurarak yanlış uygulamanın düzeltilmesini talep etti.

İşte Çayırova semt polikliniğinde çalışan hemşirenin iddaları;

Kocaeli Darıca Farabi eğitim araştırma hastanesinde hemşire olarak çalışmakta olduğunu belirten çayırova semt polikliniğinde görev yapan hemşire , bulunduğumuz yerde 2 hemşire, bir hemşire sorumlusu ,bir güvenlik ,bir temizlik görevlisi bir ebe ve  tıbbi sekreter ile sözde bina sorumlusu olarak çalışan K.D isimli şahıs çalışmaktadır.

Bu şahıs aslen sağlık memuru hemşire kadrosunda olup  torpili olduğunu defalarca belirterek, sekreter olarak görev yapmamaktadır iddiasında bulundu.

İdari ve mali işler müdürlüğüne bağlı olduğunu söyleyip kimsenin kendisine birşey yapamayacağını söyleyen K.D  nin sabahtan akşama kadar çay sigara içerek vaktini doldurduğu iddia etmekte.

Bu şahıs herkesin huzurunu bozmakla kalmıyor biz hemşirelere sorumlumuza iftiralar atıyor ve bi nevi tüm çalısanlara mobing uyguladığı da iddialar arasında yer alıyor.