TALAT YAVUZ : BU KUŞ NE DİYOR? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

TALAT YAVUZ : BU KUŞ NE DİYOR?


Web Banner

Egitim-Bir-Sen Istanbul 4 Nolu Sube Başkanı Talat Yavuz,Bir sosyal medya adresinden yapılan yayına atıfta bulunarak, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi.

1) Bizi her fırsatta manşet yapan sanal internet çeteleri, size söylüyorum, çok dürüst ve çok duyarlıysanız, hadi buyurun bu adresten yapılan açıklamaları da yazın. Yazın da kamuoyu bizden neden rahatsız olduğunuzu görsün.

2) Bu kuşun söylediklerinin yarısı doğruysa liyakatı, erdemi ve ahlakı sakın bir daha ağzınıza almayın. Buradan üyemiz okul müdürlerine sesleniyorum; Size birileri seminerci, atölyeci vs gönderirse hemen bizi arayın, deşifre edelim.

3) Bizi ve sendikamızı yalan yanlış bilgilerle günlerdir manşet yapanların aslında neyi gizlemeye çalıştıklarını kamuoyu şimdi görsün. Kim vatansevermiş, kim eğitimi, çocuklarımızı dert edinirmiş bilinsin.

4)Suriyeli öğrencilerin taşınması ile ilgili kurduğunuz tuzağı bozduğumuz, attığınız iftirayı deşifre ettiğimiz günden beri, bizi yıllardır aynı yola baş koyduğumuz arkadaşlarımızla karşı karşıya getirmeye çalıştınız. Tecrübemiz karşısında çaresiz kaldınız, alçaldıkça alçaldınız.

5)
NOT:Bugüne kadar ne yazdımsa altına adımı yazdım, imzamı attım, sorulduğunda da hesabını verdim.Bu adresten yazanlar kim bilmem, kim oldukları önemli de değil, yazdıkları benim gördüğümle örtüşüyor, o kadar. Peşinen söyleyelim de birileri yine zan da bulunarak günaha girmesin.

Web Banner
Web Banner