Başakşehir Eğitim Birsen yeni bir okuma projesini daha hayata geçirdi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Başakşehir Eğitim Birsen yeni bir okuma projesini daha hayata geçirdi

Başakşehir Eğitim Birsen ,”Akif İnan Okumaları” adı altında üyelerinin kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yeni, özgün bir okuma projesini daha hayata geçirdi..


Web Banner

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla OLÇUM ve Şube Başkanı Mükremin KÖSE’nin katılımı ile gerçekleştirilen  programa Muharrem DİNLEYİCİ konuk oldu.

Bir 1 kişi ve sakal görseli olabilir
Başakşehir’de görev yapan Eğitim-Bir- Sen üyeleri her ay farklı türlerde bir kitap okutmayı amaçlayan projeye geniş bir katılım oldu. Öğretmenler her ay bir kitap okuyup okudukları eserleri sosyal medya üzerinden değerlendirmeye ve tahlil etmeye başladı. Bilgi ve birikimlerini kendi aralarında paylaşmak gayesiyle bir araya gelen öğretmenler yapılan projeden memnun olduklarını dile getirdi.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Salgın döneminde ne yapabiliriz, sorusuna anlamlı bir karşılık bulduk. Salgının devam ettiği bugünlerde üyelerimizle birlikte belirlediğimiz kitapları okuyor, okuduğumuz kitapları birlikte değerlendiriyoruz.
Eğitimciler Birliği Sendikası tarafından Başakşehir Akif İnan Okumalarına katılan her üyeye Hüseyin Akın’ın “Kırk Dakika Koridoru”, Sezai Karakoç’un “Yitik Cennet”, Mustafa Kutlu’nun Beyhude Ömrüm, Rasim Özdenören’in “Yumurtayı Hangi Ucundan Kırmalı” kitapları hediye edildi. Kitapları okuyan öğretmenlere yönelik sanal platformda okuma havuzu oluşturuldu.

8 Nisan’da “Yitik Cennet”kitabını geniş bir katılımla değerlendirdik. Muharrem DİNLEYİCİ’nin katıldığı söyleşinin moderatorlüğünü Nabi KÜÇÜK yaptı. Öğretmenler, kitap hakkında değerlendirmelerini sundular. Akıcı ve sıcak geçen söyleşi büyük bir beğeniyle izlendi. Bir sonraki kitabı şimdiden okumaya başlayan arkadaşlarımız sendikamızın yaptığı bu projeye sahip çıktı ve gelecek yıllarda da devam etmesini istediBir Murat Kılıç dahil 3 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi görseli olabilir

Web Banner
Web Banner