Bahçeli: Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenimizin kalmamasıdır « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bahçeli: Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenimizin kalmamasıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yüksek hedefleri gözüne kestirmiş, milletin refahını ve mutluluğunu ilke edinmiş bir devletin, önce öğretmenlerini mutlu etmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenimizin kalmamasıdır” dedi.


Web Banner

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmasına, şehit öğretmenleri anarak başladı.

 

Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın 23 yaşında bölücü terör örgütü tarafından şehit edildiğini anımsatan Bahçeli, “Necmettin Yılmaz 23 yaşındaydı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapıyordu. 16 Haziran 2017’de tatil maksadıyla memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli Pülümür karayolunda PKK’lı teröristler tarafından aracı kurşunlandı ve yakıldı.

Necmettin Yılmaz evladımız, hayatının baharında şehit edildi…

Sınıfı yetim kaldı, öğrencileri, mesai arkadaşları hüzne boğuldu. Şenay Aybüke Yalçın 22 yaşındaydı. Henüz 7 aylık öğretmendi. Batman Kozluk’ta 9 Haziran 2017’de karne dağıtımından sonra memleketine dönerken PKK’lı teröristler tarafından şehit edildi. Hainler bu kızımıza da acımadılar. Tayini çıktığında ‘öğretmen oldum ben’ diyerek sevinmişti, sonrasında al bayrağa sarılı naaşıyla baba ocağına döndü” diye konuştu.

Web Banner
Web Banner