Azerin, canlı yayınında ‘Çırpınırdı Karadeniz’i söyledi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Azerin, canlı yayınında ‘Çırpınırdı Karadeniz’i söyledi

Azeri sanatçı Azerin, konuk olduğu Haber Global’de şu günlerde dillerden düşmeyen ‘Çırpınırdı Karadeniz’ parçasını söyledi.


Azeri sanatçı Azerin, konuk olduğu Haber Global’de şu günlerde dillerden düşmeyen ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısını söyledi.

“BÜTÜN ZAFER ŞARKILARINI ÇOK YAKINDA KARABAĞ’DA SESLENDİRECEĞİM”

“O kahramanlık ruhu bugün bir daha şahlandı” sözleriyle canlı yayında şanlı mücadelenin zaferla sonuçlanacağına inanan Azerin mp3 yaşanan gelişmelerle ilgili düşünceleri şöyle ifade etti;

Bir sanat insanı olarak Çırpınırdı Karadeniz’i, repertuarımda seslendirdiğim bütün zafer şarkılarını çok yakında Karabağ’da seslendireceğim.

“TÜRKİYE ÖZ DESTEĞİNİ ORTAYA KOYDU”

Bundan 102 yıl önceki Kafkas İslam ordusunun başındaki Nuri Paşa’nın Azerbaycan’a gelişi. Kafkas İslam Ordusunun kazanması o zaman da Azerbaycan Türklerini Ermeni Daşnaklarından, Rus Bolşeviklerinden, İngiliz güvelerinden temzilemesi, o kahramanlık ruhu bugün bir daha şahlandı. Bugün bir daha Türkiye Cumhuriyeti devleti öz desteğini devleti, halkı ve ordusuyla tam gösterdi. İnşallah Karabağ’da diyerek ‘Çırpınırdı Karadeniz mp3 indir ‘den seslendireceğim.