Arnavutköy ‘Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nden vefa örneği « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Arnavutköy ‘Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nden vefa örneği

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Arnavutköy İlçesinde güvenlik kontrol noktalarında görev yapan polis, jandarma gibi güvenlik kuvvetlerimize iftar yemeği veriyor,


Okulun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bizler her daim milletinin emrinde devletinin yanında olmayı kendisine şeref addeden bir aileyiz. Milli ve manevi değerleri özümsemiş bu doğrultuda gençler yetiştirebilmek en önemli misyonumuzudur. Okulumuz akademik başarılarının yanı sıra döner sermaye uygulaması şeklinde tamamen kendi öz kaynaklarıyla gerçekleşen  yiyecek-içecek hizmetleri alanında kısa sürede önemli bir yer almıştır.

İçinde bulunduğumuz şu mübarek Ramazan-ı Şerif ayında ve pandemi sürecindeki tam kapanma döneminde. Arnavutköy İlçesinde güvenlik kontrol noktalarında görev yapan polis, jandarma gibi güvenlik kuvvetlerimize iftar yemeği vermeyi düşündük. Okulumuzda üretilen yemeklerimizi paketleyerek iftar saatinde bizler için canı pahasına gece-gündüz görev yapan kahramanlarımıza yetiştirdik.

Okulumuz öğrencileri de bu güzel organizasyonda baş roldeydi. Öğrencilerimiz örnek aldıkları kahramanlarımızla samimi bir ortamda bir araya gelerek kalplerindeki bayrak ve devlet aşkını bu vesile ile bu güzel ayda bir kez daha pekiştirmişlerdir.

Üniforması bizzat milletin kendisi olan bu yiğit milletin kahraman evlatları, gerektiğinde al bayraklara sarılıp şehadet mertebesine ermeyi bilmiş gerektiğinde salgın ile mücadelede zor şartlarda görev yapmayı her zaman en güzel şeklinde başarmıştır. İşte biz de okulumuz olarak devletinin ve milletinin yanında bir gençlik hedefiyle öğrencilerimizle bu kutlu davada bazen uzatılan sıcak bir eli ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken bazen de bugün yaşadığımız gibi sıcak bir çorbayı kahramanlarımıza ulaştırıyoruz.

Son olarak bizlere bu fırsatı tanıyan ilgili tüm makamlarımıza ve dağıtım sırasında yardımcı olan öğrencilerimize ve personellerimize teşekkür ederiz

Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin, devletimize ve milletimize zeval vermesin.