Ali Yalçın’dan sert açıklamalar! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Ali Yalçın’dan sert açıklamalar!


Web Banner

Pamukkale Üniversitesi Rektörü’nün konu ile hiç alakası olmayan kişiler hakkında kişisel husumetten dolayı haysiyet cellatlığına soyunması ve itibar suikastına girişmesi üzerine Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. 

İşte Ali Yalçın’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ;

[1] Üniversite kütüphane sisteminde, FETÖ’yle iltisaklı yayınevlerine ait kitaplar kayıtlı ve erişme açık iken, vatandaşların bağışladığı kayıtdışı, atıl kitapların içinde FETÖ yayını var diye personeli FETÖ komisyonuna sevkeden PAÜ Rektörü hakkında kim işlem başlatacak?

[2] #Pamukkale Ünv. Rektörü, İlahiyat Fakültesine bağışlanan kayıt altına alınmamış ve caminin kullanılmayan eklentisinde atıl bulunan kitaplar arasında FETÖ iltisaklı yayınlar bulundu diye Dekan ve Fakülte Sekreteri (Başkanımızı) FETÖ komisyonuna sevketmiş. Komedi gibi ama gerçek.

[3] Hiçbir yerde kaydı bulunmayan bağışlanmış birkaç kitap üzerinden, kendince ilgi kurduğu kişilere kendi kafasındaki bazı hesapları denk getirme amacıyla kişileri töhmet altına alan rektörün FETÖ hassasiyetini(!) üniversitenin kütüphanesindeki kitaplardan net görüyoruz.

[4] Kayıtlı olmayan bağışlanmış atıl kitaplar üzerinden şayet FETÖ suçlaması yapılabiliyorsa, PAÜ’nün kütüphane sisteminde erişime açık bulunan FETÖ yayınevlerine ait ve FETÖyü yücelten kitaplardan dolayı Rektör hakkında YÖK ne yapacak merak ediyorum.


Web Banner
Web Banner