YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR ! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR !



Erzincan Türk Sağlık-Sen şube başkanı M.Gökhan ŞAHİN yaptığı açıklama ile malum sendika tarafından altı dolu olmayan, gerçeği yansıtmayan iddalara cevap verdi.
Kıymetli basın mensupları; Malum-Sen’in yöneticisi kendi zorbalıklarını gölge altında bırakmak adına, şahsım ve yönetici arkadaşlarımı gerçeği yansıtmayan iddialar ile töhmet altında bırakmaya çalışmaktadır.
Şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki, şahsım ve hiçbir yönetici arkadaşım malum sendika başkanına ne fiziksel bir teması, nede sözlü (argo) bir hakareti olmuştur. Ancak malum kişi durumdan hal çıkararak mağduru oynayarak fiziksel darp ve hakarete uğradığını söylemektedir.
Eğer o kadar dürst ise iznimiz olmadığı halde, “savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” diyerek kendi eliyle kayıt yaptığı video’yu neden yayınlamıyor ? Çünkü yayınlarsa yalanı ortaya çıkacaktır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanacaktır. !
Sendikacı iseniz alanlarda, çalışanların bulunduğu ortamlarda olmak yerine sicil (Özlük) bölümünde ne işiniz vardır ?
Gizliği esas olan, Personel özlük biriminde Covid_19 nedeniyle Hastanemizde de yeni göreve başlayan sağlık personeli arkadaşlarımızın rızası dahi alınmadan, Çalışanların kamuya emanet ettiği özel bilgilerini niçin almaya çalışıyordunuz? Buna nasıl cüret ediyorsunuz? sorularına cevap veremedikleri için kendilerine bunun ahlaksızlık olduğu ve hiçbir çalışanın mahrem bilgisini alamayacakları hatırlatılıp tepki gösterilmiştir.
Suçüstü halinin paniği ile eline telefonu alarak ergenler gibi kayıt yapıp, suçunu bastırmak için bir de şiddete uğradım diye iftira atmıştır. Bu iftiraya malum-sen de dört elle sarılmıştır. 
Buradan açıkça ifade ediyoruz bunların yaptıkları ne sendikacılıktır, ne sendikal bir faaliyettir, nede sendikacılığa yakışmaktadır.
Huzur bozanlara, çalışana baskı kuranlara, ahlaksızlara, yalancılara, yancılara, yağcılara ve yandaşlara karşı gerekeni yapmaktan da hiçbir teşkilat mensubumuz çekinmeyecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla sunulur.

M.Gökhan ŞAHİN
Şube Başkanı