Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alacak « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alacak


İşsizlik oranının arttığı son günlerde lise mezunları da açık ilanlarda şansını denemeye başladı. Bazı kurumlar ise istihdam için lise mezunlarına kapılarını açtı. Üniversite kadrolarına alınacak olan lise mezunları pek çok alanda istihdam edilecek. Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi de 190 kişilik kadro açtı. Görevler ve şartlar detaylarda…

Resmi Gazete’de yayınlanan ilanla Bursa Uludağ Üniversitesi 190 kişi kadrosuna alacak. İstihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyuran kurum, bakın hangi alanlarda memur alacak?

Yayınlanan sözleşmeli ilan kapsamında, Bursa Uludağ Üniversitesi’ne 1 Tekniker, 2 Sağlık Teknisyeni, 5 Sağlık Teknikeri, 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 30 Hastabakıcı, 140 Hemşire alımı gerçekleştirecek.

190 sözleşmeli işçinin alınacağı hastane için şartlar ise şöyle;

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartlarla alımların yapılacağı Bursa Uludağ Üniversitesi, başvuru yapanların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adayların askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin olmamasına bakıyor. Bunun yanı sıra sosyal güvenlik kurumlarından adayların yaşlı ya da emekli aylığı almıyor olmamasına da dikkat ediliyor.

Bu şartların yanı sıra KPSS puanına da bakan kurum, 2022 yılında yapılan KPSS’de Lise mezunları için P94, Ön Lisans için P93, Lisans için P3 puan türünden en az 60- 65 puan almış olmalarına bakılacak.

Başvurular Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yapılacak. Son tarih ise 10 Nisan 2023.