Talip Geylan’dan İlksan Seçimleri İle İlgili Flaş İddia! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Talip Geylan’dan İlksan Seçimleri İle İlgili Flaş İddia!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ”İLKSAN İlçe Temsilcisi seçimleri 3 Nisan’da yapılacak. 15 Mart’a kadar adaylık başvuruları yapılabilecek. Ancak kimi bölgelerde ilçe milli eğitim müdürlerinin aday olduğu bilgilerini alıyoruz.”dedi.


Talip Geylan yaptığı açıklamada;”İLKSAN İlçe Temsilcisi seçimleri 3 Nisan’da yapılacak. 15 Mart’a kadar adaylık başvuruları yapılabilecek. Ancak kimi bölgelerde ilçe milli eğitim müdürlerinin aday olduğu bilgilerini alıyoruz.

Hele ki, “bir yerlerin” talimatıyla adaylık sözkonusu ise hadise daha farklı bir hüviyet kazanacaktır. Öte yandan şunu herkes bilsin ki, ilçe müdürü düzeyinde aday olunan bölgeler sendikamızca yakınen ve titizlikle takip edilecek ve adalete aykırı durumlarla ilgili her türlü hukuki ve idari girişimde bulunulacaktır. Ayrıca merak ediyorum; aday olan ilçe müdleri seçilmedikleri taktirde istifa edecek midir? Eğitim çalışanları tarafından İLKSAN ilçe temsilciliğine layık görülmeyen birisinin, ilçe müdürlüğü yetkinliği tartışılır bir durum olacaktır.” ifadelerini kullandı.