SAYIN ALİ YALÇIN, BAŞARI DİLEMEK YERİNE ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

SAYIN ALİ YALÇIN, BAŞARI DİLEMEK YERİNE ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ


Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın alay eder gibi…

Sosyal medya hesabından; maaş zammı alabilmek için, Kariyer Basamakları Sınavı’na girmek zorunda bırakılan öğretmenlere başarı dilemiş!

Ali Yalçın, öğretmenlere başarı dilemek yerine, düşürdüğünüz durumdan dolayı öğretmenlerden özür dilemelisiniz!

KARİYER maskesi altına gizlenmiş, görev ve yetkide hiç bir değişiklik getirmeyen, emeklilikle de YALAN olacak, MAAŞ ZAMMI SINAVI dayatmasında göz yumduğunuz için öğretmenlerden özür dilemelisiniz.

2005’ten bu yana öğretmenler arasında gelir adaletsizliğine yol açan Kariyer Basamakları Sınav Garebetini çözmediğiniz için özür dilemelisiniz!

Toplu Görüşme Masasında,  öğretmenleri hakkıyla temsil edemediğiniz için özür dilemelisiniz.

Memur zam pazarlığındaki tutumunuzdan dolayı, düşük maaşla geçim sıkıntısı çektirdiğiniz memur ve emeklilerden özür dilemelisiniz.

Görevi başında şiddete maruz kalan okul yöneticilerinden, öğretmenlerden, doktorlardan ve sağlıkçılardan özür dilemelisiniz.

Sayın Ali Yalçın Kariyer Basamakları Sınavı’na giren öğretmenlere başarı dilemek yerine, Yetkili Konfederasyon olarak; Öğretmenlik mesleğinin tüm yönleriyle ele alındığı, ekonomik ve sosyal hakların iyileştirildiği, öğretmenlerin şiddete ve mobbinge karşı korunduğu, Kariyer Basamakları Sınav şartının kaldırılıp,  emeklilikte de devam eden kıdeme bağlı Kariyer Tazminatının uygulamaya konduğu yeni bir Öğretmenlik Meslek Kanunu için mücadele edin.

Bu yönde göstereceğiniz sendikal mücadele için eğitimciler olarak sizi takipteyiz. 

Sendikal Sınavınızda başarılar dilerim…

Kadriye Demirel

Hürriyetçi Eğitim Sen Sosyal Medya Ve Basın Kurulu Başkanı

Kadriye Demirelhaberbilgi@hotmail.com