Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler 28 Mart tarihinde ara tatile çıktılar.
Ara tatil 7 Nisan tarihine kadar sürecek, ara tatil öncesinde düzenlenen sınavlar sebebiyle öğretmenlerin sınav analiz raporlarını hazırlamaları gerekiyor.
İlgili sınav analiz raporlarının 11 Nisan tarihine kadar okul yönetimlerine teslim edilmesi gerekiyor. Özellikle LGS ve YKS gibi merkezi sınav derslerinin öğretmenlerinin söz konusu sınav analizlerini hazırlamaları gerekmektedir.
Analiz raporları sınavlardan sorumlu olan okul yöneticileri tarafından incelenecektir. İncelenecek olan sınav raporları neticesinde okul yöneticileri tarafından gerekli tedbirler alınacaktır.