Öğretmen Dışındaki Personeller de İdari İzinli Sayılmalıdır « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Öğretmen Dışındaki Personeller de İdari İzinli Sayılmalıdır


Özellikle toplu alanların büyük bir bölümünün faaliyetleri durduruldu. En son lokantalarda da masalar arasına en az bir metre mesafesi getirildi. Başta sağlık bakanımız olmak üzere devletimiz gelişmelerin her aşamasını titizlikle takip etmektedir. Ancak Hükümetimizin bazı kamu çalışanlarını unuttuğunu düşünüyoruz.
  İstanbul gibi kalabalık bir şehir ölçeğinde baktığımızda masabaşı memurunuzun kaç metre mesafede çalıştığını yetkililer biliyor mu? Onların çalıştığı ortamların bir kahveden daha kalabalık olduğunu söyleye biliriz. Hatta kimi birimlerde kişiler arası mesafe elli metreye kadar düşüyor da diye biliriz.  O halde bu konuda mutlaka bir rahatlama sağlanmalıdır. Elbette kurumlar kapatılamaz ancak ihtiyaca göre personel dönüşümlü işe gelebilir. Özellikle Milli Eğitim gibi kurumlardaki personel okulların kapanmasından dolayı yalnız engelli ve yaşlılar değil diğer personel de idari izinli sayılabilir. Nitekim Türk Eğitim Sen ‘in 16.03.2020 tarihli yazısında bu talep edilmiştir.
  İkinci olarak bu hastalığa karşi tek güvenli ordumuz olan sağlık çalışanlarınin durumudur. Hükümetimizin sağlık çalışanlarımızın toplu ulaşım araçlarıyla işe gidip gelmelerine acil olarak çare bulup servis temin etme yoluna gitmelidir. Böylece bu personelimiz için risk azaltılıp motivasyonları sağlanmış olur.
   Umarız tedbirler sayesinde tüm Türkiye hatta tüm dünya bu belayı az hasarla atlatır. Geçmiş olsun Türkiyem

Remzi ÖZMEN 
Kamu-Sen İl Başkanı

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx