Naci Görür’den kritik deprem uyarısı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Naci Görür’den kritik deprem uyarısı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sabah saatlerinde Gümüşhane’de 4,2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Çevre illerde de hissedilen bu depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür’den bir değerlendirme geldi. Görür, “Yeri önemli” uyarısında bulundu.


Türkiye’de depremler devam ediyor. AFAD’dan alınan bilgilere göre, bugün saat 06.09’da bir sarsıntı yaşandı. Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin merkez üssü olduğu açıklanan depremin büyüklüğü 4.2 olarak duyuruldu. Yer yüzeyinin 5.09 kilometre altında gerçekleşen deprem, çevredeki illerde de hissedildi. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Deprem nedeniyle şu an için herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Geçmiş olsun Kelkit, geçmiş olsun Gümüşhane.” dedi.

NACİ GÖRÜR’DEN UYARI

Vatandaşlar arasında endişe yaratan bu depremle ilgili Prof. Dr. Naci Görür de bir uyarıda bulundu. Görür, dikkat çeken depreme ilişkin olarak, “Yeri önemli” dedi.

İşte Naci Görür’ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; “Arkadaşlar, KAF’in Erzincan segmentine bağlı, kısa bir fay üzerinde, Eskiyol’da, 4,1 büyüklüğünde bir deprem oluştu. Yeri önemli. Geçmiş olsun.”

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri