İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekremİmamoğlu’nun danışmanı ve İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Beykoz’daki adresinde gözaltına alınan Ongun’un evinde yapılan aramalara dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ongun’un evinde yüklü miktarda döviz, TL, av tüfekleri ve kurşunların ele geçirildiği anlar dikkat çekti.
GÖZALTI ANI DA KAMERALARDA
Öte yandan Ongun’un dün evinde gözaltına alınması kamerayla kaydedildi. Görüntülerde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ongun’un evine gitmesi ve kapıyı Ongun’un avukatıyla birlikte açması görüldü.
Ekiplerin, yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında verilen gözaltı kararı ile evinde yapılacak aramaya ilişkin Ongun’a bilgi verdiği anlar da görüntülerde yer aldı. Söz konusu karara ilişkin evrakın Ongun’un yanında bulunan avukatı tarafından incelenmesi de kayıtlara yansıdı.