MÜLAKAT MÜDÜRLERİ « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MÜLAKAT MÜDÜRLERİ

Ben “Mülakat Müdürleri ” deyince bazı arkadaşlar alınıyormuş…


Ben “Mülakat Müdürleri ” deyince bazı arkadaşlar alınıyormuş…
Yanlış veya eksik bir bilgi varsa özür dilemeye hazırım!
Her hangi bir zamanda, her hangi bir yöneticilik ile ilgili yazılı sınav kazandığınıza dair bir belge getirin bende sizlerden özür dileyim.
Hatta elinizde apartman yöneticiliği, site yöneticiliği v.b herhangi bir yöneticilik yapabileceğinize dair yazılı sınavla alınmış bir belge varsa onu getirin yine sizlerden özür dilerim.
Bir örnek vereyim “Adam Yazılı yöneticilik sınavına iki defa giriyor birinde 40 birinde 49 alıyor ama mülakata 95 yada 100 alıp Bölgemizin en güzel okuluna müdür oluyor.” Buna ve bunun gibi onlarca örneğe “Mülakat Müdüru” demeyip de “Dahi Müdür, Yetenek Abidesi” falan mi diyeyim, bilemedim.
Bir de hiç mülakata dahi girmeyip proje okula yöneticisi olanlar var ki onlar “Mülakat Müdürlerinden” daha kötü durumdalar. Bari “Mülakat Müdürleri” tiyatroda olsa bir ölçme değerlendirmeye tabi oldular, en azından Antakya’ya gidip gelme zahmetinde bulundular, benzin yaktılar v.s
Proje okullarının yöneticileri abilerine biat edip, devletin kaynak ve imkanlarını kendi Vakıf, dernek, gibi yapılarına kullanmaya söz verdikleri için yönetici oldular.
Bunların durumu daha vahim, öğrenci, veli, öğretmen karşısında ki ederleri toplamada ki sıfır gibi birşey yani yok hükmündedir…
YAVUZ SELİM YANIK
TES HATAY 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI