MEB,mağdur yaratma alışkanlığını bir kenara bırakmalıdır « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEB,mağdur yaratma alışkanlığını bir kenara bırakmalıdır


Web Banner

Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı ve Türk Eğitim Sen İstanbul şube başkanı Remzi Özmen MEB’e seslenerek ”İlçe Müdürleri, Şube müdürleri, proje okulu müdürleri birçok kuralsız kaidesiz atama yapıldı, yine keyfi, kuralsız kaidesiz mağdur yaratıldı. Nice tecrübe ve hafıza yok edildi. Artık buna dur denmelidir.” dedi.

ÖZMEN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Milli Eğitim Bakanlığı mağdur yaratma alışkanlığını bir kenara bırakmalıdır. Birçok insanın sendikasına, tanıdığına, eşine dostuna göre makam sahibi yapıldı sonra o makamlar geri alındı. Demek ki kuralsız atananlar kuralsız mağdur ediliyor.

İlçe Müdürleri, Şube müdürleri, proje okulu müdürleri birçok kuralsız kaidesiz atama yapıldı, yine keyfi, kuralsız kaidesiz mağdur yaratıldı. Nice tecrübe ve hafıza yok edildi. Artık buna dur denmelidir.

Her yıl yayımlanması gereken okul-kurum yönetici yer değiştirme takvimi halen yayımlanmadı. Yine birçok hesap bozulacak ve yeni mağdurlar türeyecektir. MEB bu gel gitlerden kurtulmalı ve kararlı olmalıdır. Yönetici yer değiştirme acilen açıklanmalı şube müdürlüğü için ayrı sınav yapılmalı ve proje okul yöneticilerini sınavla atamanın önü açılmalıdır.

Remzi ÖZMENremzi_ozmen1453@hotmail.com
Web Banner
Web Banner