Kemal Kütük’ten Anlamlı Ziyaret « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kemal Kütük’ten Anlamlı Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Erzincan Şubesi olarak, Plos Biology Dergisi’nde yayımlanan “Dünyanın En Etkili 100 Bin Bilim İnsanı” listesinde yer alan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Babacan hocamıza tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Şube plaketimizi taktim ettik.



Amerika Birleşik Devletleri ve Hollanda’dan bilim insanlarının yer aldığı bir ekip tarafından, Stanford Üniversitesi’nin direktörlüğünde; 22 anabilim dalı ve 176 alt bilim dalında bilimsel çalışmalar dikkate alınarak 7 milyon araştırmacı arasından dünyanın en etkili 100 bin bilim insanı belirlendi.

Türkiye’den de birçok bilim adamının yer aldığı dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü Elektronik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Babacan yer aldı.

Doç.Dr. Yunus BABACAN’ın, nöromorfik devre tasarımı ile lineer olmayan devre tasarımları üzerine araştırmaları ve çok sayıda bilimsel makaleleri bulunmaktadır.

Dünya çapında üst düzey bilim insanın yer aldığı Plos Biology Dergisi’nde yayımlanan “Dünyanın En Etkili 100 Bin Bilim İnsanı” listesinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Babacan’ın nöromorfik devre tasarımı ile lineer olmayan devre tasarımları üzerine araştırmaları ve çok sayıda bilimsel makaleleri bulunmaktadır.
Değerli hocamızı bu başarısından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

coreldraw lisans satın al