İntgiltere’de Türkiye’yi ilgilendiren skandal talep! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İntgiltere’de Türkiye’yi ilgilendiren skandal talep!

Son dakika haberi: İngiltere Parlamentosunda düzenlenen oturumda terör örgütü PKK ile ilgili skandal talepler gündeme getirildi.


Bazı İngiliz vekiller, ülkelerinin PKK’yı terör örgütleri listesinden çıkarmasını talep ederek “PKK, Kürt halkını temsil eden bir partidir” dedi.

İşçi Partisi, Muhafazakar ve SNP vekillerinden oluşan bir grup, İngiltere Parlamentosunda terör örgütü PKK konusunu gündeme getirdi.

Belçika Yüksek Mahkemesi’nin PKK’yı ‘terör örgütü listesi’nden çıkarma kararına atıf yapan Kepez escort İngiliz vekiller, ülkelerinin PKK ile ilgili değerlendirmesini gözden geçirmesi istedi.

PKK VE HDP’YE ARKA ÇIKTILAR

“PKK, Kürt halkını temsil eden bir partidir” diyen vekiller ayrıca terör örgütünün siyasi İbradı escort uzantısı HDP’ye baskı yapıldığını söyledi.

İNGİLTERE LİSTEYE 2001’DE EKLENDİ

İngiltere, 2001 yılında PKK’yı “terör listesi”ne eklemiş ve örgütü, “Türkiye’nin güneydoğusunda bağımsız bir Kürt devleti arayan ayrılıkçı bir hareket” olarak tanımlamıştı.

PKK ayrıca Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Gündoğmuş escort Birliği’nin de “terör örgütleri listesi”nde yer alıyor.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri