İLKSAN’ı olur olmaz eleştirerek seçim süreci yürütüyorlar… « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İLKSAN’ı olur olmaz eleştirerek seçim süreci yürütüyorlar…

Eğitim Bir Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak’ın İLKSAN ile ilgili yaptığı açıklamaya Türk Eğitim-Sen Bitlis şube başkanı Mehmet Ünal GÜRBÜZ’den cevap geçikmedi.


EBS Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, İLKSAN üyesinden topladığı kesintiyi bankaya yatırıp üyelerine ikraz adı altında faizle borç verdiğini söyleyerek, “40 yılın sonunda 40 yıllık üyeye 40 bin lira ikramiyeyi reva görüyor. Bir internet sitesinin anketine göre üyelerin İLKSAN’dan memnuniyetsizlik oranı% 85’e çıkmaktadır.” ifadelerini kullanmıştı.

TES Bitlis şubesi yapılan açıklamaya sert şekilde tepki gösterdi…

Şube tarafından yapılan açıklamada”Bu süreçte ellerinde herhangi bir argümanı olmadan seçime giren bu arkadaşlar doğal olarak çamur at izi kalsın mantığıyla doğru ya da yanlış olduğuna bakmadan yönetiminde Milli Eğitim Bakanlığından 4 bürokratın bulunduğu İLKSAN’ı olur olmaz eleştirerek seçim süreci yürütüyorlar” dedi.

TES Bitlis şube başkanı Mehmet Ünal GÜRBÜZ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Dinime küfür eden müslüman olsa!…. Malum önümüzde bir İlksan seçim süreci var. Bu süreçte Malum Sen İLKSAN da kendi etiketleri ile aday çıkarmayıp,kazanırsa bizden kazanmaz ise şahıslar kendisi kaybetti diyeceklerdir.

Bu süreçte ellerinde herhangi bir argümanı olmadan seçime giren bu arkadaşlar doğal olarak çamur at izi kalsın mantığıyla doğru ya da yanlış olduğuna bakmadan yönetiminde Milli Eğitim Bakanlığından 4 bürokratın bulunduğu İLKSAN’ı olur olmaz eleştirerek seçim süreci yürütüyorlar

Bir de çıkıp keyfilikten söz ediyorlar. Özellikle bundan bahseden EBS Bitlis Şube yönetimine sırf keyfi uygulamalar yapmak icin giren şahıs Ahlat ilçesinde şube müdürü kadrosu 2 iken kendi üyesinin hakkını korumakla aciz bir tavırla Normüstü görevlendirilmiştir

Sonra da devir alındığı günden buyana alnının akıyla her kuruşun hesabını veren İLKSAN’ı, kendi malından Aziz tutan bir yönetime dil uzatacak EL İNSAF!!.