İLK ”BANA” DİYENLER ”İLKSAN”A SALDIRIYORLAR « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İLK ”BANA” DİYENLER ”İLKSAN”A SALDIRIYORLAR

İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimleri; İLKSAN kapansın diye yola çıkan zavallılarla, İLKSAN emin ellerde büyüsün kararlılığında olanlar arasında geçecektir.


İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimleri; İLKSAN kapansın diye yola çıkan zavallılarla, İLKSAN emin ellerde büyüsün kararlılığında olanlar arasında geçecektir. Bugüne kadar İLKSAN’da siyasi mücadelelere izin vermedik.2012 yılında İLKSAN’ı kapatacağız diye yola çıktığınız seçimi kaybettiniz.2016 yılında SANDIK SANDIKTA DÜZELİR SANMA sloganıyla boykot ettiniz. Şimdi de bağımsız aday diye çıktığınız yolda yetkili olmanıza rağmen sendika logonuzla eğitim çalışanların karşısına çıkmaya cesaret gösteremediniz.

Memurları 3.5 zamlara mahkum edip enflasyona karşı ezdirenler, sizden olmayanları ötekileştirip kurum kültürünü bozanlar, mülakatlarda kul hakkı yiyenler, memurun haklarını koruyamayanlar İLKSAN’ı yönetmeye kapalı kapılar arkasında planlar yaparak talip olmuşlar. İLKSAN’ı karalama kampanyası başlatmışlar; “İLKSAN zarar ediyor, İlksan’da yolsuzluk ve usulsüzlük yapılıyor” diye iddiada bulunmuşlar. Peki bu iddialarınızın doğru olduğuna inanıyorsanız bu zamana kadar neden suç duyurusunda bulunamadınız? İLKSAN’ın 7 kişilik yönetiminde 4 tane Milli Eğitim Bakanlığı bürokratı da bu yolsuzluk ve usulsüzlüğe dahil midir?

Size bir yolsuzluk ve usulsüzlük örneği verelim: EBS ilçe yöneticinizin yaptıklarından haberiniz var mı? Yoksa üç maymunu mu oynuyorsunuz? Bilmiyorsanız biz size anlatalım ilçe yöneticiniz olan muhterem İLKSAN’dan ikraz çekerken E-bordro da oynama yaparak hem evrakta sahtecilik yapmış, hemde usulsüz bir şekilde İkraz çekmeye çalışmıştır. İLKSAN’da yetkisi olmadan bunları yapan zihniyet, yetkisi olduğunda VAY İLKSAN’ın haline. İlksan’ı bu şekilde mi yönetmeye talipsiniz? Ne kadar samimi olduğunuzu göreceğiz yine üç maymunu mu oynayacaksınız yoksa ilçe yöneticiniz hakkında gerekeni yapacak mısınız?

Eğitim çalışanları bunları göz önünde bulundurarak İLKSAN’a sahip çıkacaktır. Onun için İLKSAN’ı YAŞATACAĞIZ VE BÜYÜTECEĞİZ diyoruz.

Ramazan AKKUŞ
Türk Eğitim Sen Muş Şube Başkanı