Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi göreve başladı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi göreve başladı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Miraç Sünnetçi göreve başladı.


Web Banner

İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim müdürü olarak birçok başarılı projeye imza atan Daha sonra da Gümüşhane il Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Miraç Sünnetçi görevi Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon birimine atanan Seyfi Doğan’dan devralarak yeni görevine başladı.

Göreve başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Miraç Sünnetçi, şunları söyledi;

Değerli Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler;

                26.07.2021 tarihi itibariyle Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. Gümüşhaneli bir hemşeriniz olarak bu göreve atanmanın kıvancını ve heyecanını yaşamaktayım.  Gümüşhane’mizin, eğitim anlamında hak ettiği değere ulaşabilmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceğimi bildirmek isterim.

Üzerimdeki görevin hassasiyetinin ve bana yüklediği sorumluluğun bilincindeyim. Bu nedenle, Gümüşhane’mizin öğrencilerine en kaliteli eğitim hizmetini ulaştırabilmek için işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağız. İçerisinde bulunduğumuz dönem itibariyle, ülkemizin kalkınmasının en önemli unsurlarından biri eğitimdir. Öğrencilerimizin yirmi birinci yüzyıl becerileriyle donatılması için araştırma, geliştirme, teknolojik, yapım, donatım ve benzeri tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bunu,  Gümüşhane halkının üzerimize yüklediği bir görev olarak görmekteyiz.

Öğrencilerimizin akademik becerileri ile birlikte sosyal becerilerini destekleyerek, ülkemizin geleceğine yön veren, enerjisini ve yeteneğini ülkemiz için sarf eden bireyler olmaları için gayret göstereceğiz. Tüm çabamız, en değerli varlığımız çocuklarımız içindir.

 İlimizde bugüne kadar görev yapan başta Sayın Seydi Doğan müdürümüze ve diğer İl Milli Eğitim Müdürlerimize  yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum.

Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize,  öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.

Saygılarımla…

Web Banner
Web Banner