FETÖ’de örgüt liderliği kapışması « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

FETÖ’de örgüt liderliği kapışması

Fetullah Gülen öldü mü, bitkisel hayatta rehin mi tutuluyor? FETÖ karışmış vaziyette. Pensilvanya’daki şer yuvasını yöneten Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu, Gülen’i kaçırıp bir darbe yaptı.


 Terör örgütünün ABD’deki sözde ülke imamı Sait Kaya, kampı geri alıp karşı darbe yaptı. FETÖ’nün medya sorumlusu firari Ekrem Dumanlı, “yamyamlar fırsat kolluyor” diye bu duruma tepki gösterdi.

FETHULLAH GÜLEN KAPANIN ELİNDE KALIYOR

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e darbe girişimi var… Gülen’in öz yeğeni Ebuseleme Gülen, “Bir 15 Temmuz’a daha darbeci olarak girmeyeceğim” diye yazdı. FETÖ elebaşlarından Mustafa Özcan’a meydan okudu. Teröristbaşı Fethullah Gülen kapanın elinde kalıyor.

FETÖ’DE ÖZCAN-TÜRKYOLU DARBESİ

Örgütün medya kolundaki kritik isimlerden firari FETÖ’cü Ekrem Dumanlı içine düştükleri çıkmazı sosyal medya hesabından itiraf etti. FETÖ’cüler terör ini elden gidiyor korkusuna kapıldı. İddiaya göre FETÖ’nün sözde ABD İmamı Sait Kaya, Pensilvanya’daki kampı zapturapt altına almak için operasyon yaptı. Ancak ölüp ölmediği konusunda şaibeler olan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in de karşı darbeci Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu’nun elinde olduğu iddiası var.

YOLDAN ÇIKTILAR

Örgüt içi darbe, karşı darbe çabaları sürerken, sinirler de gerilmiş durumda. Mavi kategoride aranan FETÖ sözde İmam Ahmet Can’ın CNN Türk Washington temsilcisi Yunus Paksoy’a yönelik saldırısı da artık iyice kontrolden çıktıklarını gösteriyor.

FETULLAH GÜLEN BİTKİ GİBİ Mİ?

Terör örgütü elebaşının artık konuşamadığı, bitki gibi bir hayat sürdüğü iddiaları var. Bu yüzden de yerine kimi tayin ettiğini ilan edemedi. Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan grubu bu durumdan faydalanmaya çalışıyor. Kendileri, FETÖnün yeni elebaşı ilan etmenin yollarını arıyorlar. FETÖ’nün bir başka sözde yöneticisi Barbaros Kocakurt’u kukla lider yapmak için kıyasıya bir mücadele verildiği iddia ediliyor.

FETÖ’DE ÖRGÜT LİDERLİĞİ KAPIŞMASI

Terörist elebaşının aslında öldüğü, ancak yeni örgüt lideri belirlenene kadar bunun gizlendiği iddiaları da var. Ancak her şartta örgütte bir parçalanma sürecinin yaşandığı ortada. Darbe girişim, karşı darbe girişimleri, sosyal medya kapışmaları bunun en açık kanıtı.

 

KAYNAK: yirmidort.tv