EBS İstanbul 5 Nolu Şube Aralık Ayını Zirvede Kapattı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

EBS İstanbul 5 Nolu Şube Aralık Ayını Zirvede Kapattı


Web Banner

 

Eğitim – Bir – Sen İstanbul 5 Nolu Şube üye kayıt çalışmalarında Eğitim – Bir – Sen Şubeleri arasında Aralık ayı içerisinde yapmış olduğu 206 yeni üye kaydıyla Türkiye 1’incisi oldu.

Konuyla ilgili görüş ve düşüncelerini aldığımız Eğitim – Bir – Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf SABAZ ; Dostluk Kongresi diye adlandırabileceğimiz 5.Olağan Kongremizin üzerinden yaklaşık 13 ay gibi bir zaman dilimini geride bıraktık. Yeni bir süreç ve yeni bir heyecanla Genel Kurulumuzda vadettiğimiz söylemleri eyleme dökmeye gayret ettik. Bir yıllık süre içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz 4 Divan Toplantısıyla Şube Yönetimimizin tüm zorunlu organlarını işlevsel ve çalışır hale getirerek , gerek İlçe Yönetimlerimizle, gerek Kadın Komisyonlarımızla, gerekse Erol Battal Akademisi ve Genç Memur-Sen Yöneticilerimizle uyumlu ve olumlu çalışmalara hep beraber imza attık.

Üyemiz Okul – Kurum Yöneticilerimizi ziyaret ederek eğitim gündemini beraber değerlendirdik. İlçelerimizde İlçe Yönetimlerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz öğretmen odalarının nabzını tutarak gelen soru, görüş, öneri ve şikayetleri değerlendirerek ivedilikle çözüm yolları bulmaya gayret gösterdik. Sendikamızın uçbeyleri olan İşyeri Temsilcilerimizle çeşitli aralıklarla biraraya gelerek, teşkilat içi eğitim, istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Ve bu uyumlu çalışmalarımızın neticesini alarak Genel Kurul Sonrası birinci yılımızda Aralık ayında yapmış olduğumuz 206 yeni üye kaydıyla Türkiye 1.incisi olduk. Ve Genel Merkez tarafından belirlenen 15 Mayıs mutabakatı 450 üye hedefini şimdiden geride bıraktık.

Bu anlamlı ve degerli yolculukta bizimle beraber yürüyen, her daim desteklerini hissettiğimiz tüm üyelerimize, Okul-Kurum Müdürlerimize, İşyeri Temsilcilerimize ve Sendikamızın çeşitli organlarında görev yapan, çaba gösteren, emek sarfeden tüm Teşkilât mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim diyerek görüş ve düşüncelerini ifade etti.

Web Banner
Web Banner