EBS İstanbul 1 Nolu Şube Okul temsilcileri ile buluştu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

EBS İstanbul 1 Nolu Şube Okul temsilcileri ile buluştu


EBS İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse ve yönetimi Bakırköy temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Okul temsilcileri toplantısına katıldı.

Mükremin Köse yaptığı konuşmada; Eğitim-Bir-Sen eğitim çalışanların haklı ve gür sesidir. Biz sadece cüzdan sendikası değiliz; degerler ve vicdan sendikasıyız. Biz üyelerimizin ekonomik haklarının yanında sosyal, hukuki haklarının da peşindeyiz.

Sendikamız dün olduğu gibi bugünde hakkın ve haklının yanında, haksızlığın tam da karşısında bir duruş sergilemiştir. Bizler sahanın istek ve taleplerine bir bir not etmek, eğitim emekçilerinin istek ve dileklerine çözüm sunmak, sahanın sesini gerekli yerlere ulaştırmakla sorumluyuz. Öğretmen odalarının nabzını tutmaktayız, gücümüzü eğitim çalışanlarından almaktayız.

İlçe yönetimlerimiz dün olduğu gibi bugünde üyelerimizin mutlu ve hüzünlü günlerinde yanında olmalılar. 3600 ek göstergenin üzerine yatanların uykusunu kaçırmak için buradayız. Bizler eğitim çalışanlarının alın terinin hesabından kaçanlara hesaplaşmak için buradayız. Ülkemizde bir refah payı varsa bu paydan hakkımızı istiyoruz. dedi.

Temsilci toplantısı dilek ve temenniler le sona erdi.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri