DAVET EDİYORUZ ! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

DAVET EDİYORUZ !


Web Banner

Yolu adalet olmayan sendika görünümlü yapıdan KAÇANLARI davet ediyoruz!

Adına mülakat komisyonları diyerek; Senin..benim..bizim..oğlan toplanıp, Ve yine “Senin benim bizim oğlan gelsin..diğerleri başka kapıya” diyenlerden KAÇANLARI davet ediyoruz.

Kapalı kapılar ardında toplanıp yönetici koltuklarını kendi malı gibi dağıtanlardan KAÇANLARI davet ediyoruz.

2014 yılında “Sendikamıza üye olursanız yöneticiliğiniz devam eder.” diyerek teklif götüren..teklifi kabul etmeyenlerin kazanılmış haklarının gaspına neden olan sendika görünümlü çeteden KAÇANLARI davet ediyoruz.

YANDAŞLIK HORMUNUYLA büyüyen..YETKİ GÜCÜYLE beslenen sendikamsı yapıdan KAÇANLARI davet ediyoruz.

Çalışanın önüne sendika üyelik formalarını koyarak..imza karşılığı vaatler sunanlardan KAÇANLARI davet ediyoruz.

ANDIMIZ okunsun diye çıkan mahkeme kararını 81 ilde açık alanlarda ANDINIZ’A KARŞIYIZ basın açıklaması yaparak protesto edenlerden KAÇANLARI davet ediyoruz..

TOPLU SÖZLEŞME masalarında memuru satanlardan KAÇANLARI davet ediyoruz.

ŞEYH SAİT’ i anma programı düzenleyip Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATÜTÜRK’ü ağızlarına almamakta itina edenlerden KAÇANLARI davet ediyoruz.

Milli hassasiyetten uzak olanlardan KAÇANLARI davet ediyoruz.. Kurumları kendi arka bahçesi gibi kullanıp çalışanları kutuplaştıran..ötekileştiren yapıdan KAÇANLARI davet ediyoruz. Çalışanın özlük haklarını korumayan ancak kendine sendika diyen yapıdan KAÇANLARI davet ediyoruz…

LİYAKATSİZLİĞİ meşrulaştırarak kurumları yıpratan yapıdan KAÇANLARI davet ediyoruz.

Yetki gücünü kullanarak çalşanlar üzerinde baskı kuranlardan KAÇANLARI davet ediyoruz.

TÜRKİYE KAMU SEN olarak ve TÜRK EĞİTİM SEN olarak her zaman liyakati savunuyoruz. İşi ehline teslim etmek gerek diyoruz. İşin ehli sendika da TÜRKİYE KAMU SEN ‘dir diyoruz.TÜRKİYE KAMU SEN olarak tüm çalışanları sendikacılığın gerçek adresine bekliyoruz. GELİN BİRLİK OLALIM!

Kadriye Demirel

Web Banner
Web Banner