Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;  Çevre yolları Trakya genelinde trafiğin rahatlamasına yol açacaktır. Vatandaşlarımız güvenli ve hızlı bir seyahat imkanına kavuşacaktır. Seyahat süresinin 78 dakikadan 45 dakikaya inmesiyle vakitten yılda 93 milyon lira, akaryakıttan 35 milyon lira tasarruf edilecektir. Benim dünyamda Pınarhisar’ın ayrı bir yeri var. Cezaevleri zalimler için hapishane, masumlar için taş medresedir. Biz de Pınarhisar Cezaevi’ni kendimizi geliştirmek için bir taş medreseye dönüştürdük. Tayyip Erdoğan’a İBB başkanlığını çok görerek hukuk yoluyla ayağına çelme takanlar onun 11 yıl süren başbakanlığına ve 8 yıla yaklaşan cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek durumunda kaldı. Pınarhisar çevre yolunun açılışı işte bize hayatımızdaki bu yolları hatırlattı.

Pınarhisar hayatımdaki en önemli dönüm noktalarından birini yaşadığım ilçedir. Cezaevleri zalimler için hapishane mazlumlar için taş medresedir. Milli iradenin üzerinde bir güç olmadığını bizi Pınarhisar cezaevine yolcu eden yüzbinler gösterdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk oyunuyla ayağına çelme takanlar 11 yıl süren başbakanlığına 8 yıl süren cumhurbaşkanlığına şahit etmek zorunda kaldı.

PINARHİSAR VE ÇAKILLI ÇEVRE YOLLARI

Ulaştırm ve ve Altyapı Bakanlığı Kırklareli’nin, Dereköy Sınır Kapısı üzerinden Bulgaristan’a ulaşım sağlaması ve Edirne’den İstanbul’a kadar Trakya’yı kateden otoyol ve devlet yoluna yakınlığı ile lojistik açıdan önemli konumda bulunduğu belirtildi.

Kırklareli’yi Saray üzerinden organize sanayi bölgeleri ve Avrupa Serbest Bölgesi ile Tekirdağ’a bağlayan toplam 71,1 kilometre uzunluğundaki Saray-Kırklareli yolunun 32,1 kilometresinin bölünmüş yol, 39 kilometresinin de tek yol standardında projelendirildiği belirtilerek, 11,5 kilometrelik Kırklareli şehir geçişinin önceki yıllarda bölünmüş yol olarak tamamlandığı kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suudi Arabistan dönüşü enflasyon mesajıHaberi Görüntüle